Current track

Title

Artist

Duran Duran στο Release Athens: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Written by on 17 January 2024

Οι Duran Duran έρχονται στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, βάζοντας και ένα pop μονοπάτι στο φετινό Release Athens Festival.

Τα της ημέρας τους είναι ακόμα σε πρώιμη φάση, καθώς δεν έχουν ανακοινωθεί τα σχήματα που θα τους πλαισιώσουν την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024. Για τους άμεσα ενδιαφερόμενους ωστόσο, η προπώληση ξεκινά σήμερα στις 12:00, με τα πρώτα χαρτάκια (ή αρχειάκια) να είναι διαθέσιμα.

Πληροφορίες παρακάτω.


Duran Duran – Release Athens 2024

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει προς 60€ και για συγκεκριμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Αγορά εισιτηρίων ΕΔΩ

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή τα 180€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

  • Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
  •  Open-bar
  •  Προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο
  • Ιδιωτικό parking
  • Ξεχωριστές τουαλέτες
  • Αναμνηστικό δώρο

Ταυτόχρονα, γίνεται διαθέσιμη μια ακόμα ειδική προσφορά για όσες & όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο από τις πιο σημαντικές φεστιβαλικές ημέρες του φετινού καλοκαιριού:

Duran Duran & more tba (18/7, Πλατεία Νερού) + Massive Attack & more tba (17/7, Πλατεία Νερού) προς 105€ (κέρδος από 10€)

Απόκτησε τώρα το διήμερο εισιτήριο για να δεις δύο αξεπέραστα συγκροτήματα, τους Massive Attack & τους Duran Duran, με κέρδος από 10€.

Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα!

Όσοι & όσες έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για την ημέρα με headliners τους Massive Attack έχουν δυνατότητα αναβάθμισης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να στείλουν email στο support@releaseathens.gr με τίτλο “TICKET UPGRADE / MASSIVE ATTACK” & να επισυνάψουν το εισιτήριό τους.

Προσφορές ΕΔΩ

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 211770000

Online ΕΔΩ / Φυσικά σημεία ΕΔΩ

 

Πηγή: Rockrooster.gr


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist