Current track

Title

Artist

Rammstein στην Ελλάδα: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια.

Written by on 17 October 2023

Η μεγάλη ανακοίνωση ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα! Οι Rammstein έρχονται στην Ελλάδα, για μια συναυλία στην Αθήνα, στις 30 Μαΐου 2024!

Η Europe Stadium Tour 2024, η οποία αναμένεται εντυπωσιακή, ξεκινάει στις 11 Μαΐου από την Τσεχία και μετά από δυο συναυλίες στη Δρέσδη και άλλη μια στο Βελιγράδι, το γερμανικό συγκρότημα προσγειώνεται στην Αθήνα. Ακόμα είναι άγνωστος ο χώρος διεξαγωγής, αφού το κλείσιμο του ΟΑΚΑ φαίνεται να περιπλέκει την κατάσταση και αναζητείται το μέρος που θα φιλοξενήσει την τεράστια παραγωγή τους.

Σχετικά με τα εισιτήρια, τα μέλη του επίσημου fan club τους έχουν προτεραιότητα, με την προπώληση για αυτούς να ξεκινάει τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023. Τα μέλη του LIFAD θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστική προπώληση εισιτηρίων μέχρι την Τρίτη, 17/10/2023. Η προπώληση θα γίνεται από τον επίσημο ιστότοπο του συγκροτήματος. Δυο ημέρες αργότερα, η προπώληση ανοίγει και για τους υπόλοιπους όπως ενημερώνει η επίσημη ανακοίνωση των Rammstein.

Για την Ελλάδα υπάρχει ο αστερίσκος του χώρου που θα διεξαχθεί η συναυλία, με την προπώληση να μην έχει ανοίξει ακόμα, μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα του χώρου που θα φιλοξενήσει τη συναυλία. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, για το live της Αθήνας τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στις 7 Νοεμβρίου 2023 για τα μέλη του fan club και στις 9 Νοεμβρίου 2023 για όλους.

Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι μέχρι αρχές Νοεμβρίου θα έχει κλείσει και ο χώρος.

Rammstein: Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια
Rammstein: Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια

Αναμένουμε λοιπόν τις επίσημες ανακοινώσεις της διοργανώτριας εταιρείας γιατί το θέμα που προέκυψε με το ΟΑΚΑ δυσκολεύει τα πάντα.

ΠΗΓΗ: ROCKROOSTER.GR


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist